佐賀県唐津市「竹屋」(うなぎ)、「つく田」(寿司)人気店です。川崎宗則さん御用達。

先日の東京FMで、

 

川崎宗則さん。通称ムネリンが言っていた、

 

「唐津の美味しいウナギ屋さん」

 

行って来ました^^

 

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川崎宗則さんの奥さんの実家が唐津の様で、

 

毎年、きっちりオフシーズンには唐津に顔を出すみたいですね。

 

素晴らしい。

 

そして、店主さんと女将さんの対応も素晴らしかったです。

 

福岡博多に行く際には、唐津まで足を伸ばすと良いかもしれません。

 

 

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博多市内から、空港線、直通唐津線で1時間ちょっとくらいです。

 

海岸沿いの景色は、こんな感じです。

 

 

そして、

 

ミシュラン寿司の名店、

 

「つく田」

 

さんです。

 

 

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美味しかったです。

 

唐津なら、

 

お鮨は「つく田」

唐津「つく田」お寿司

 

うなぎは「竹屋」

唐津「竹屋」うなぎ

 

でしょう。

 

福岡博多から行く価値、あります。

 

In Tokyo FM of the other day,

Munenori Kawasaki. Popular name Mune-Lin said,

“Delicious eel person of Karatsu”

^^ which went

The parents’ house of the Mrs. Munenori Kawasaki is like Karatsu,

I seem to come to Karatsu every year in just off-season.

Splendid.

And the correspondence of a storekeeper and a proprietress was splendid, too.

When you go to Fukuoka Hakata, you should get out a foot to Karatsu.
From the Hakata city, it is just a little over one hour in airport line, direct Karatsu line.

The scenery along the shore is such a feeling.

And,

Well-known store of the Michelin sushi,

“The field which is turned on”
It was delicious.

Karatsu,

The sushi “Tsukuta”
The eel “Takeya”

There is value to reach from Fukuoka Hakata.

 

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